Σάββας Χιονίδης: Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ανανεωμένος σε ανθρώπους και ιδέες είναι περισσότερο έτοιμος από ποτέ άλλοτε στο παρελθόν Είναι έτοιμος για να αναλάβει την
ευθύνη της συνέχισης στο δρόμο της προκοπής και της ευημερίας για το Δήμο και τους Δημότες του. Είναι τιμή και επιβράβευση των προσπαθειών μας η επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης σας. Είναι ευθύνη η νέα τετραετία και είμαι έτοιμος να την αναλάβω.

Την Κυριακή των εκλογών για την ανάδειξη δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου δεν κρίνεται το μέλλον κανενός κόμματος, δεν κρίνεται το μέλλον κανενός πολιτικού αρχηγού, δεν κρίνεται όμως ούτε το μέλλον κανενός πολιτικού παράγοντα του δήμου ή της τοπικής μας κοινωνίας που ψάχνει να βρει σωσίβιο στις φιλοδοξίες του στην δική σας εμπιστοσύνη, στην δική σας ζωή. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η συνέχιση ή η αφνίδια διακοπή όσων ζούμε και βιώνουμε καθημερινά. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται η βελτίωση ή η οπισθοχώρηση της δικής μας ζωής, της ζωής στο δήμο Κατερίνης. Γιατί φίλοι και φίλες η δουλειά μπορεί να μην τελειώνει ποτέ, αλλά αυτό δεν είναι αυτονόητο με όλους και δεν εξασφαλίζεται από όλους και για πάντα.

No Comment

Comments are closed.