Αδαμόπουλος Γεώργιος

Γεννήθηκα το 1980 στην Κατερίνη με καταγωγή από την Έλαφο από τον πατέρα μου Αδαμόπουλο Κώστα και από την Κατερινη από τη μητέρα μου Σοφία Αγιαννίτη.

Ως Πυροσβέστης δεύτερης γεννιάς έμαθα να φροντίζω τους ανθρώπους και να μάχομαι για την προστασία τους. Τελειόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο τμημα Ελληνικού Πολιτισμού. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό, συμμετέχοντας σε τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια .

Εκλέχτηκα πρώτη φορά Τοπικός Σύμβουλος στην Κατερίνη το 2014 με την εμπιστοσύνη περίπου 1000 συμπολιτών μου και πλέον αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου με το Συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

Οι φίλοι μου με χαρακτήριουν δίκαιο, ευαίσθητο και συμπεραστάτη στα δυσκολά τους. Για αυτό πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω στην βελτίωση των όρων και των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας, αλλά και στα χωριά μας. Γιατί ακούω και κατανοώ τα προβλήματα ενώ μπορώ με σιγουριά να εφαρμόζω λύσεις, με λίγα λόγια λοιπόν και περισσότερες καλές πράξεις.

Με ενδιαφέρει και θέλω να ανταπεξέλθω σε κάθε θέση που θα κριθεί κατάλληλη για τα προσόντα και τις δεξιότητές μου, όπως κάνω πάντα. Άλλωστε το Τοπικό Συμβούλιο μου προσέφερε την εξαιρετικά σημαντική δυνατότητα να γνωρίσω και να συνεργαστώ με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και να μπορώ να προσφέρω κι εγώ σε αυτές. Μαζί λοιπόν με το Δήμαρχό μας και τους «Πολίτες σε Δράση», αλλά και με κάθε έναν συμπολίτη μας, σκοπεύω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και με ανιδιοτέλεια και προτεραιότητα το κοινό συμφέρον, να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα για τον τόπο μας, να αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση και να παραδίδουμε κάθε μέρα το Δήμο μας καλύτερο από την προηγούμενη.