Αθανασιάδης Παναγιώτης

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

γεννήθηκα στη Καλλιθέα το 1958. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Σαρρή και έχουμε αποκτήσει μια κόρη την Χριστίνα.

Από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας εργάζομαι καθημερινά ως ελεύθερος επαγγελματίας, στην αρχή για να ζήσω την οικογένεια μου και μετά έως σήμερα και για τους 15 και πλέον εργαζόμενους που απασχολώ. Τριάντα χρόνια έμαθα να δίνω μάχες ζωής και να τις κερδίζω.

Από το 1998 στο Δήμο Παραλίας και από το 2010 στο Δήμο Κατερίνης με εκλέξατε πρώτο σε σταυρούς και αυτό είναι τιμή που δεν ξεχνώ και που πιστεύω ότι την ανταπόδωσα. Ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος, ως Πρόεδρος του Πιερικού αλλά και σήμερα ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πιερίας, που εξελέγην προσφάτως, έμαθα να ακούω, να σχεδιάζω, να εφαρμόζω και να συμμετέχω στην πρόοδο του τόπου. Πιστεύω στις δικές μας δυνάμεις.

Γι αυτό η υποψηφιότητά μου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη στην δημοτική ενότητα Παραλίας εκφράζει τη θέληση μου να συνεχίσω ακόμα πιο αποφασιστικά ακόμα πιο δυνατά στην βελτίωση της καθημερινής μας ζωής.

Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη και ζητώ την ψήφο σας και την υποστήριξη σας  για άλλη μια φορά περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ.