Αναστασιάδης Θωμάς

Παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας
• Ως Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου απέκτησα την εμπειρία και γνωρίζω τη σημασίας της ανάδειξης της πολιτιστικής μα κληρονομιάς. Μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά μας τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων μας και κάνουμε την Κατερίνη την πόλη όπου θα χτυπά όλο τον χρόνο η καρδιά της παράδοσης των ελληνικών φυλών, με πλήθος δράσεων. Στόχος μου, η ανάδειξη της ελληνικής κουλτούρας και η προσέγγιση ντόπιου αλλά και ξένου τουρισμού.
• Ως επιχειρηματίας, ζω και εγώ τα προβλήματα και το εχθρικό, συνήθως, περιβάλλον, στο οποίο κινείται κάθε ελεύθερος επαγγελματίας. Κατά την περίοδο της κρίσης, πήραμε μοναδικά μαθήματα ζωής, γνώσεις και εμπειρίες. Μάθαμε από τα λάθη και τις προλήψεις μας. Από όποιο πόστο και να έχω, θα διεκδικώ πάντα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ωφελεί τον Συνδημότη Ελεύθερο Επαγγελματία!
• Κάνουμε τον Δήμο μας πρότυπο στο ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων. Ως επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων και σε συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων φιλόζωων υλοποιούμε το σχέδιο που επεξεργαζόμαστε χρόνια τώρα.
Κανένα ζώο καταδικασμένο να ζει σε ένα κλουβί!
Κανένας άστεγος σκύλος στο κέντρο της πόλης!
Κανένα άστεγο ζώο στις τουριστικές περιοχές!
Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού.
Θωμάς Αναστασίαδης
Επιχειρηματίας – Πτυχιούχος Εκπαιδευτής Σκύλων
Είμαι 40 ετών, παντρεμένος και έχω 2 παιδιά. Εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση με ηλεκτρολογικό υλικό, την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΕ, εκπροσωπώντας την Τρίτη γενιά καθώς η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον παππού μου, Θωμά Αναστασιάδη, το 1958.
Σπούδασα Marketing και διαφήμιση και είμαι Πτυχιούχος Εκπαιδευτής σκύλων, απόφοιτος 2 σχολών. Ως δεύτερη εργασία ασκώ το επάγγελμα του εκπαιδευτή σκύλων ενώ το 2011 ίδρυσα τη σχολή BROSDOGS. Έχω συγγράψει 2 βιβλία και έχω δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο.
Υπηρέτησα την θητεία μου ως έφεδρος Λοχίας στις ειδικές δυνάμεις και στα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια υπήρξα αθλητής της ομάδας Handball στον Αρχέλαο Κατερίνης με πολλές διακρίσεις.
Από το 2017 έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Θρακικός Γανόχωρας, με σωρεία επιτυχημένων δράσεων.
Η υποψηφιότητά μου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη εκφράζει τη θέληση μου να συμβάλλω στην βελτίωση της καθημερινής μας ζωής. Μέχρι σήμερα πετύχαμε πολλά, τώρα μπορούμε περισσότερα.