Βαϊνάς Δημήτριος

Γεννήθηκα στη Ρητίνη. Επέλεξα να μείνω στο χωριό δουλεύοντας με τη γη έως σήμερα. Παντρεύτηκα την Γεωργία και κάναμε δυο κόρες την Ευτυχία και την Ελευθερία, η μία Οικονομολόγος, η οποία εργάζεται σε ιδιωτική εταιρία, κι η δεύτερη μηχανικός διοίκησης του Πολυτεχνείου, που η αναζήτηση εργασίας την “έστειλε” στην Βουλγαρία.

Διετέλεσα 17χρόνια μέλος και γραμματέας του Συμβουλίου ΤΟΕΒ συμβάλλοντας στην αγορτική ανάπτυξη . του Δήμου Πιερίων Εκλέχτηκα το 2006 Δήμαρχος Πιερίων. Από το 2010 έως σήμερα δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης εκπροσωπώντας την δημοτική ενότητα Πιερίων. Από τη θέση ευθύνης του Αντιδημάρχου δούλεψα για τον τόπο μου υπερασπιζόμενος τους ανθρώπους του.

Σε αυτές τις εκλογές σας ζητώ πριν από τη ψήφο σας να συκγρίνεται και ανα αποφασίσετε με το χέρι στην καρδιά τα πεπραγμένα όσων σας ζητούν εκ νέου την ψήφο σας και ποιός μπορεί να σας εκπροσωπήσει αποφασιστικά, έντιμα με ειλικρίνεια και ανθρώπινα.

Ποιός έχει πρόσωπο και προσωπικότητα να σας εκπροσωπεί. Την Βρία, την Ρητίνη και το Ελατοχώρι, τα χωριά μας και τους ανθρώπους τους όσους επέλεξαν να μείνουν στον τόπο τους όπως εγώ με την οικογενειά μου και να τους δίνουν ζωή καθημερινά.

Εργαζόμενους ανθρώπους βιοπαλαιστές έμαθα να σέβομαι τον κόπο καθεμιάς και καθενός. Έως σήμερα με τιμήσατε πολλοί με την εμπιστοσύνη σας. Σήμερα σας ζητώ εκ νέου να με υποστηρίξετε. Οι δικές μου υποσχέσεις είναι δεσμεύσεις, καθαρά λόγια μεταξύ συγχωριανών.

Γι αυτό η υποψηφιότητά μου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη είναι επιλογή εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη και ζητώ την ψήφο σας και την υποστήριξη σας για άλλη μια φορά περισσότερο από ποτέ.