Γιουμίδης Αλέξανδρος

Γεννήθηκα το 1959 στον Άνω Άγιο Ιωάννη Πιερίας και είμαι το 1ο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είμαι μόνιμος κάτοικος Κατερίνης, παντρεμένος από το 1983 με την Αθηνά Κουρουκτσίδου, πατέρας πολύτεκνης οικογένειας 4 παιδιών. Εργάστηκα ως Αστυνομικός με αφοσίωση στο καθήκον μου, αλλά πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση και συμπαράσταση του πολίτη στα προβλήματα του.

Από το 2006 εκλεγμένος Δημοτικός Σϋμβουλος, διετέλεσα Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Νομικών Προσώπων του Δήμου, εργάστηκα με εντιμότητα εκπροσωπώντας με ευθύτητα τους συμπολίτες μου για το κοινό καλό.

Πίστευα και πιστεύω ότι η συμμετοχή ως αιρετός στο Δημοτικό Συμβούλιο είνια μέγιστη τιμή αλλά και ευθύνη. Γιατί ο Δήμος μπορεί να βελτιώσει ή να δυσκολέψει την καθημερινή μας ζωή.

Με ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη για το έργο και την εκπλήρωση των καθηκόντων του έως σήμερα διεκδικώ την εμπιστοσύνης σας για άλλη μια φορά. Σήμερα που βλέπουμε τους καρπους του έργου της Δημοτικής Αρχής είναι κρίσιμο να διασφαλίσουμε με σιγουριά και ασφάλεια τη συνέχιση και να αποφυγούμε αμπελοφιλοσοφίες και μεγάλες κουβέντες.

Γι αυτό διεκδικώ τη ψήφο σας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υποσχόμενος να είμαι αυθεντικός, ο Αλέκος που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε.