Διγρένης Νικόλαος

Ο πολίτης που θέλει να λέγεται ενεργός, οφείλει να αναλαμβάνει γνώση και δράση. Η συμμετοχή στη βελτίωση της καθημερινότητας, στην πρόοδο της κοινωνίας μας, στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους συνδημότες και στην επίλυση και αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων δεν είναι στοίχημα, αλλά ευθύνη και πρόκληση.

Με αίσθηση ευθύνης και ιδιαίτερη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου μας Σάββα Χιονίδη να συμμετέχω στις εκλογές αυτές ως υποψήφιος ενός διευρυμένου συνδυασμού, με έμπειρα αλλά και με νέα πρόσωπα, που είναι πρώτα απ’όλα ενεργοί πολίτες, με καθημερινή παρουσία και δραστηριότητα στον Δήμο μας και που θα είναι δίπλα σας με όλες τους τις δυνάμεις και την επόμενη των εκλογών, προκειμένου να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της πόλης μας, του Δήμου μας και να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα μπροστά ως κοινωνία, με ασφάλεια και σιγουριά.

Ως μακροχρόνια σύμβουλος ανάπτυξης στον νομό μας αλλά και ως μέλος οικογένειας με πολυετή πείρα στα κοινά, γνωρίζοντας εκ των έσω τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας, πιστεύω στο μέλλον, στην προοπτική και στην πρόοδο της επόμενης ημέρας. Αυτός είναι ο στόχος μου και με πολύτιμο εφόδιο την εμπειρία μου καλούμε κι εγώ να δώσω τον δικό μου αγώνα.

Σε αυτήν την ανιδιοτελή μου προσπάθεια καλώ όλους τους συνδημότες μου στην κάλπη των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου και ζήτω την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για έναν Δήμο που βάζει το “εμείς” πάνω από το “εγώ”, που θα είναι στην υπηρεσία κάθε πολίτη, χωρίς διακρίσεις, με ήθος, γνώση, ανιδιοτέλεια, τόλμη, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα για την επίλυση των προβλημάτων της όμορφης Κατερίνης μας.
Γιατί κάθε ψήφος μετράει.!!!

Με εκτίμηση
Νίκος Διγρένης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
«Πολίτες σε Δράση» – Σαββας Χιονίδης