Δρούγκας Φώτης

Τα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, από την ενασχόληση μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν πάντα μια από τις προτεραιότητες με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας ζωής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών του Δήμου Κατερίνης.

Η δραστηριότητα μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά από το 2002, με την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πιερίων.

Επίσης, υπηρέτησα ως Αντιδήμαρχος 2 χρόνια (2003 έως το 2004) και παράλληλα υπήρξα πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης για 4 χρόνια (2003-2006).

Το 2006 επανεξελέγην ως πρώτος πλειοψηφών σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος.
Το 2007 εκλέχθηκα πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου του Ελατοχωρίου έως το 2012.

Το 2014 μέσω της υποψηφιότητας μου, με τον συνδυασμό «Πολίτες σε δράση» και τον Σάββα Χιονίδη εκλέχθηκα ως δημοτικός σύμβουλος και ανέλαβα από το 2015 έως σήμερα τη θέση του Προέδρου στη ΔΕΥΑ Κατερίνης.

Σήμερα, συνεχίζω την πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δίπλα στον επιτυχημένο Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη με όρεξη και διάθεση για προσφορά. Με τεκμηριωμένες προτάσεις και όραμα διατίθεμαι να συνεισφέρω σε όλους τους τομείς δραστηριότητας, προσφέροντας ενεργά τις υπηρεσίες μου με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών του.