Καρατζόγλου  Χαράλαμπος

Φίλες και φίλοι

Γεννήθηκα στην Κατερίνη το 1968. Παντρεύτηκα την Βαρβούκη Αικατερίνη και έχουμε αποκτήσει τον Κυριάκο και το Νικόλα. Ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά πρωτίστως ως υπάλληλος στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας κατάφερα να υποστηρίξω δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μου όπου και όταν χρειάστηκε.

Από το 2006 έως το 2014 ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Αντιδήμαρχος και ως Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Οργανισμό και στο Δημοτικό Ωδείο, έβαλα όλες μου τις δυνάμεις για να συνθέσω απόψεις και να βαδίζω στον καλύτερο δυνατό δρόμο αξιοποιώντς του καλύτερους συνεργάτες για να πετυχαίνουμε τους στόχους.

Γι αυτό η υποψηφιότητά μου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη στην δημοτική ενότητα Παραλίας εκφράζει τη θέληση μου να συνεχίσω ακόμα πιο αποφασιστικά ακόμα πιο δυνατά στην βελτίωση της καθημερινής μας ζωής.

Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη και ζητώ την ψήφο σας και την υποστήριξη σας για άλλη μια φορά, υποσχόμενος να εργαστώ με πρόγραμμα και στόχους υλοποιήσιμους .