Κασιτερίδου Λένα

Γεννήθηκα στη Γεωργία το 1981 και εγκαταστάθηκα στην Κατερίνη το 1996. Παντρεμένη με τον Γιάννη Πεικρίδη με τον οποίο αποκτήσαμε τέσσερα αγγελούδια τον Γιώργο είκοσι ετών, τη Σοφία 17, τον Λουκά 13 και τον Τιμόθεο 11. Για αυτά τα παιδιά είμαι όσο περήφανη είμαι για την πατρίδα, για την Ελλάδα μας.

Εργάζομαι σχεδόν 20 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας και έμαθα να αγωνίζομαι για να ζω την οικογένεια μου . Έμαθα να σέβομαι το κόπο και τη δουλειά, και με εντιμότητα και ντομπροσύνη να πετυχαίνω τους στόχους μου.

Το 2014 προεκλέχτηκα στο Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης και σήμερα παίρνω το θάρρος να ζητήσω την ψήφο σας ως δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής τον Σάββα Χιονίδη, το Δήμαρχο μας.

Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πολλά αλλά μόνον ότι θα εργαστώ για να λυθούν δικά σας προβλήματα και ότι ότι κάνω θα το πράξω με όλη μου την καρδιά και όλες μου τις δυνάμεις.

Γι αυτό η υποψηφιότητά μου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη είναι επιλογή εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη και ζητώ την ψήφο σας και την υποστήριξη σας.