Μακρίδου Παρτσαλίδου Παρθένα (Πιπίτσα)

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Κατερίνη.

Είμαι κόρη του Ιωάννη Μακρίδη και της Φιφής Μακρίδου το γένος Καμπερίδη.
Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο NORTHEASTERN της Βοστώνης των Η.Π.Α. και εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας.
Είμαι πιστοποιημένη Ενεργειακή Επιθεωρήτρια, έχω άριστη γνώση της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας και κατέχω πτυχίο πληροφορικής ECDL Core.
Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη δημόσια διοίκηση.
Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Παρτσαλίδη, Μηχανολόγο Μηχανικό με τον οποίο έχω δίδυμες κόρες, τη Μαρια δικηγόρο και τη Σοφία εκπαιδευτικό.
Με τα κοινά ασχολήθηκα πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2010 όπου με αναδείξατε πρώτη συμβουλο στη δημοτική κοινότητα Κατερίνης, ενώ το 2014 με τιμήσατε εκλέγοντας με δημοτική συμβουλο Κατερίνης.

5 χρόνια τώρα έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και πιστεύω ότι εκπλήρωσα τις προσδοκίες όσων με εμπιστευτήκατε, από θέσεις ευθύνης που ανέλαβα όπως.

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Κατερίνης
Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης 2014-2016
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού 2017 – σήμερα
Πρόεδρος του Κέντρου Συμβουλευτικής Κακοποιημένων Γυναικών 2016 – σήμερα

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου ζήτω εκ νέου την ψήφο σας. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη, δώστε μου το δικαίωμα να συνεχίσω να προσφέρω αγόγγυστα σε σας, στους συνδημότες μου.
Με ισχυρή θέληση για προσφορά στα κοινά στο διάστημα της ενασχόλησης μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρόσφερα ακούραστα τις υπηρεσίες μου στους δημότες της πόλης, βρέθηκα καθημερινά δίπλα στους υπερήλικες των ΚΑΠΗ όπως επίσης και στη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Η Πιπίτσα σας

Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου