Σαμαλής Γεώργιος

Ονομάζομαι Γεώργιος Σαμαλής του Γεωργίου και της Μαργαρίτας.Γεννήθηκα στις 26 Ιουνίου 1962 στην Κατερίνη όπου και διαμένω.Είμαι παντρεμένος με την Τίτα Μακρή και πατέρας τριών αγοριών.Του Αλέξανδρου,πτυχιούχου μαθηματικού του Α.Π.Θ.,του Αριστοτέλη,φοιτητή στο δεύτερο έτος του οικονομικού του Α.Π.Θ.,και του Μάρκου,μαθητή της Ε΄τάξης δημοτικού σχολείου.

Από το έτος 1991 έως το 2012 εργαζόμουν στον Δήμο Κατερίνης και συγκεκριμένα στην Δημοτική Επιχείρηση Δημοτική Αγορά Κατερίνης.

Από τον Ιούλιο του 2013,εργάζομαι ως Δικαστικός υπάλληλος στο Πταισματοδικείο Πιερίας.

Τα ενδιαφέροντα μου.Από νεαρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Στον τομέα του αθλητισμού,υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας,με έδρα την Κατερίνη,όπου για μια οκταετία διετέλεσα πρόεδρος.Αναδείχθηκα διαιτητής Α΄Εθνικής Κατηγορίας και συνεχίζω την προσφορά μου στο άθλημα πλέον ως κομισάριος-παρατηρητής αγώνων όλων των κατηγοριών.

Στον πολιτιστικό τομέα,από τα μαθητικά μου χρόνια και επί μια εικοσιπενταετία συμμετείχα ως χορευτής στο χορευτικό τμήμα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και στη συνέχεια και για πολλά έτη υπηρέτησα ως διοικητικό μέλος στον προαναφερόμενο σημαντικό σύλλογο της Κατερίνης.

Παράλληλα,στα πολιτιστικά δρώμενα,αποτελώ ιδρυτικό μέλος του κορυφαίου πολιτιστικού οργανισμού της Πιερίας και όχι μόνο,του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.Μάλιστα την τελευταία εικοσαετία δια τελώ διοικητικό μέλος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου,με θέση ευθύνης για πολλά χρόνια,αυτή του ταμία.Σήμερα η αρμοδιότητα μου στη διοίκηση του Οργανισμού αφορά τον πολύ σπουδαίο και παραγωγικό τομέα των εθελοντών.