Σατσίδης Παναγιώτης

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες

Γεννήθηκα στην Κατερίνη το 1965. Παντρεμένος με την Κυριακή έχουμε αποκτήσει τρία παιδιά τον Παύλο, την Ευαγγελία και τον Αντώνη, όλους τους μεταξύ 20 και 30 ετών. Από το 1986 ως ελεύθερος επαγγελματίας παλεύω καθημερινά στη ζωή και κατάφερα αυτοδημιούργητος να ζω την οικογένειά μου και να έχω μια βιώσιμη επιχείρηση. Έχω μάθει να δουλεύω, επίμονα, με πρόγραμμα και με σοβαρότητα.

Παράλληλα από το ποδόσφαιρο, χρόνια στον Ατρόμητο Κατερίνης ως παίκτης αλλά και ως Πρόεδρος και Γενικός Αρχηγός σε Εθνικό Κατερίνης και σε Πιερικό έμαθα να δουλεύω ομαδικά.

Η υποψηφιότητά μου αποσκοπεί στην έκφραση εκλογικά όσων πολιτών, φίλων παλαιών και καινούργιων, επιθυμούν να εκφραστούν από έναν κανονικό άνθρωπο που δεν θα ανακατευόταν με τα κοινά εάν δεν ήταν επικεφαλής ένας άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται και θαυμάζει, ο Σάββας Χιονίδης.

Με την υποψηφιότητά μου με Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη θέλω να συνεισφέρω στο Δήμο και στους συμπολίτες μου.

Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη και ζητώ την ψήφο σας και την υποστήριξη σας για να δουλέψω για το Δήμο, για εσάς.