Σιονακίδου Νένα

Φίλες και φίλοι γεννήθηκα στην Κατερίνη από γονείς αγρότες.
Είμαι Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος
μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Διοίκηση
του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου. Εργάστηκα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας από το 1995 μέχρι και το 2006 και υπηρέτησα σε θέσεις ευθύνης, αναπλ.Διευθύντριας, θέση από την οποία αποχώρησα οικειοθελώς για να αποδεχτώ το διορισμό μου στην Τελωνειακή Υπηρεσία του Υπουργείο Οκονομικών.
Μέχρι και σήμερα εργάζομαι στο Τελωνείο Ευζώνων Α.Α.Δ.Ε. σε θέση ευθύνης Προϊσταμένη Τμ.Διοικητικής Υποστήριξης και Δικαστικού και έχω αποκομίσει πλούσια εργασιακή εμπειρία. Οι γνωστικές ικανότητες σε θέματα σχεδιασμού διοίκησης και οργάνωσης αφενός και η πλούσια επαγγελματική εμπειρία αφετέρου θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην υλοποίηση της αυτοδιοικητικής ατζέντας του Δήμου μας.

Ενεργή στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης προσπάθησα να εκφράσω ανέκαθεν σε κάθε ενασχολησή μου με κοινωνικά και συντεχνιακά θέματα θέσεις και ιδέες που οργανώνουν την κοινωνική και πολιτική δράση με στόχο τα χειροπιαστά αποτελέσματα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά οι πράξεις και τα αποτελέσματα.

Γι αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στην δημοτική αναμέτρηση της 26ης Μαίου 2019. Με ψήφο εμπιστοσύνης στο Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, με όρεξη για δουλειά και κυρίως με ενσυναίσθηση για το καλό του τόπου διεκδικώ τη ψήφο σας.

Σας ζητώ να με κρίνετε, να με συγκρίνετε και εφόσον με εμπιστευτείτε σας υπόσχομαι να σας εκπροσωπώ επάξια.