Τζιάτζιος Αθανάσιος

Γεννήθηκα το 1986 στην Κατερίνη, με καταγωγή από το Μελιάδι. Παντρεμένος με τη Μαρία Δερμίση ,με την οποία έχω αποκτήσει μία κόρη, τη Σημέλα Τζιάτζιου. Ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώ κατάστημα μαζικής εστίασης το οποίο έχει ως αντικείμενο το παραδοσιακό φαγητό- ψησταριά, με πτυχίο Μάγειρας αλλά και τελειόφοιτος Τεχνικής Σχολής ΤΕΕ, όντας κάτοχος του Πτυχίου «Θερμοϋδραυλικός- Συντηρητής Κεντρικής Θέρμανσης- Ψυκτικών- Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων, έμαθα να εργάζομαι επίμονα και αποτελεσματικά.

Ήμουν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Πιερίας και εκλέχτηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελαφίνας ενώ το 2014 έβαλα για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Περιφέρειακη Ενότητα Ελαφίνας του Δήμου Κατερίνης.

Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω το Δ¨ημο και πρωτίστως τα χωριά της δημοτικής μου ενότητας, προωθώντας λύσεις και εκφράζοντας τους συδνημότες μου.

Γι αυτό η υποψηφιότητά μου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη είναι επιλογή εμπιστοσύνης. Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε πολλά και τώρα μπορούμε περισσότερα. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Σάββα Χιονίδη και ζητώ την ψήφο σας και την υποστήριξη σας για να έχω τη δυνατότητα να σας εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο.